De la vanzarea prin licitatie a anumitor parti ale corpului in scop publicitar si pana la vinderea, pixel cu pixel, a unei pagini de Internet, nu e decat un singur pas. Rezultatul: o afacere destul de banoasa, cu un volum de munca foarte redus, se arata intr-o analiza de pe site-ul Linternaute. Vandute in scop publicitar, ideile inventive devin in scurt timp modele de imbogatire rapida pentru toti.

- Americana Karolyne Smith, care in urma cu un an isi scotea la licitatie pe e-Bay fruntea ca spatiu publicitar, a dat startul celor mai ingenioase idei de afaceri. In cazul femeii licitatia a fost una extrem de stransa, site-ul de cazinouri online Golden Palace.com adjudecandu-si la pretul de 15.000 $ fruntea propusa spre a fi tatuata. Ulterior, Karolyne a repetat aceeasi "afacere" de mai multe ori, contul ei ingrosandu-se simtitor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.