Un baietel in varsta de doua luni, care s-a nascut cu trei maini, urmeaza sa fie supus unei operatii reparatorii, la Centrul Pediatric din Shanghai. Bebelusul, unicul fiu al unor fermieri din provincia Anhui, se afla in stare buna si chirurgii erau optimisti in privinta sanselor de reusita a operatiei, relateaza Reuters
Astazi, echipa de medici care va participa la interventie va face un plan de "bataie", dar ei nu au stabilit inca data operatiei, informeaza editia electronica a ziarului "China Daily". Baietelul are doua maini stangi, dintre care cea aflata in apropierea pieptului este mai putin dezvoltata. Cealalta, in schimb, este dezvoltata normal, dar este imobila. Mama copilului sustine ca nu a facut decat doua investigatii prenatale, care nu au depistat malformatia.

"Nu am stiut pana in momentul in care s-a nascut, prin cezariana", a povestit mama in varsta de 22 de ani. Doctorul Chen Bochang, directorul sectiei de Ortopedie a Centrului Pediatric din Shanghai, a spus ca nu a mai intalnit un asemenea caz. "Vom indeparta unul dintre brate si vom incerca sa mentinem functia bratului drept", a spus medicul, adaugand ca este posibil sa fie necesare mai multe operatii. Nu era clar, ieri, daca bebelusul sufera si malformatii ale unor organe interne.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.