Numele lui este Dzhambulat Khatokhov si este din Rusia. Kilogramele acumulate dupa numai sase ani de viata l-au facut erou in ochii comunitatii locale dintr-o provincie din sudul Rusiei
Pentru tarile occidentale, Dzhambulat este insa un obiect fascinant si bine vandut. Are mai putin de un metru si jumatate inaltime, dar se apropie cu pasi repezi de o greutate rotunda: 100 kg. Oamenilor le place sa vorbeasca despre cat de gras este copilul din orasul lor si cum greutatea l-a trasformat intr-un obiect de decor in propria-i casa. Marea Britanie, unde 5% din copiii cu varste de pana la 12 ani sunt obezi, si, SUA, unde micutii cu varste cuprinse intre 9 si 11 ani sunt supraponderali, il folosesc pe Dzhambulat in campaniile dedicate luptei cu kilogramele. Mama copilului a povestit pentru "The Guardian" ca au existat persoane care au fost dispuse sa plateasca 500 de dolari sau 100 de lire sterline pentru a-i vedea fiul. Dzhambulat s-a obisnuit cu celebritatea. "Imi place sa fiu gras", spune baiatul, care nu uita sa precizeze ca, pentru aceasta placere, are nevoie de "sprijinul mamei". De la varsta de trei ani a devenit cel mai gras copil din lume, dar nu a fost inregistrat in Cartea Recordurilor, deoarece reprezentantii Guinness Book spun ca nu exista aceasta categorie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.