Exista mai multe feluri de iubitori de animale. O categorie aparte, cel putin excentrica, o reprezinta aceia care se "casatoresc" cu favoritii lor, fara ca acest lucru sa li se para iesit din comun. Ideea i-a venit dupa ce, parasita de iubit si dezamagita in dragoste, a ajuns la concluzia ca ii pasa mai mult de soarta patrupedelor decat de oameni. Americanca Dominique Lesbirel a pus bazele unui web site in care invita toti posesorii de animale, nici mai mult nici mai putin decat sa se "casatoreasca" cu acestea.

Evident, cu tot tacamul: nunta, tort, costum de mire sau rochie de mireasa si, evident, certificatul de casatorie. Exista chiar posibilitatea de a comanda tricouri cu numele stapanului si al animalului si alte asemenea suveniruri, pentru un pret maxim de 50 de dolari. "in ziua de azi este foarte greu sa ai o relatie stabila, serioasa. in plus, divortul este la moda, nu se mai gandeste nimeni ca va sta casatorit toata viata cu aceeasi persoana. Cred ca animalele sunt mult mai credincioase decat oamenii. Nu te lasa la greu, nu te dezamagesc si, mai presus de toate, dragostea lor este neconditionata", a declarat Dominique Lesbirel pentru revista "National Enquirer".

Cei mai multi clienti pe care i-a avut Dominique sunt din Statele Unite si au dorit sa se "casatoreasca" cu pisici sau caini. Au fost insa unii care au preferat ca partener de viata papagali ori broaste testoase. Desi in cateva luni doar 50 de persoane au "facut pasul", peste 100.000 de oameni au accesat web site-ul si au cerut detalii despre nuntile cu animale. BBC a anuntat ca va face anul acesta un documentar despre astfel de casatorii ciudate si Dominique spera ca astfel mai multi oameni vor afla despre posibilitatea de a trai "la bine si la rau" cu favoritii lor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.