Un om de afaceri din Florida a incercat sa recastige inima sotiei care il parasise, prin publicarea, intr-un cotidian local, a unei pagini publicitare intregi, in care ii solicita acesteia sa ii mai acorde o sansa, relateaza site-ul IOL, consultat de Rompres. Denumit de cotidianul Times-Union "Lonesome Larry" (Larry cel plin de dor), barbatul a declarat ziarului in care si-a publicat anuntul ca sotia sa - cu care traise timp de 18 ani - se mutase din casa, isi schimbase numarul de mobil, refuzase sa-i raspunda la mesaje, ii interzisese sa-i mai vada parintii si ii ignorase zecile de buchete de trandafiri pe care i le trimisese.

In aceste conditii, Larry s-a hotarat sa publice un anunt care sa-i atraga atentia iubitei sale sotii, Marianne: "Te rog sa crezi ca ceea ce spun aici este adevarat. Sunt sincer si totul vine din inima. Nu pot decat sa sper ca imi vei acorda sansa de a-mi dovedi dragostea eterna pentru tine. Viata fara tine este pustie si lipsita de sens. Te rog, te rog, te rog suna-ma. Te iubesc din tot sufletul!". Imediat dupa publicarea anuntului, sute de cititori curiosi au telefonat la redactia ziarului pentru a afla cum s-a sfarsit povestea. In intampinarea acestei curiozitati, Larry a declarat ca o ruda de-a sotiei sale, cu care a mentinut legatura, i-a dezvaluit ca aceasta a citit anuntul. "Mi-a spus ca sotia mea a vazut anuntul si ca a inceput sa planga. Dar pana acum n-am primit nici un raspuns din partea ei", a adaugat Larry.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.