Un sinucigas din Germania este de doua ori ghinionist. O data pentru ca si-a ratat propriul scenariu, care trebuia sa-i asigure linistea vesnica si a doua oara, pentru ca este nevoit sa plateasca despagubiri de peste 2.100 de euro municipalitatii din Munchen.

Cum a reusit aceasta performanta? Barbatul in varsta de 47 de ani s-a aruncat prea tarziu in fata unei garnituri de tren , asa ca, in loc sa ajunga sub rotile metalice ale locomotivei, a plonjat prin geamul acesteia, exact in cabina conductorului de tren. Dupa aceasta cascadorie, sinucigasul s-a ales cu cateva lovituri la cap, iar conductorul trenului a fost atat de socat de aceasta aparitie pe care o vazuse pana atunci doar in filmele SF, incat nu a mai putut lucra cateva saptamani.

"Cu toate ca acest barbat nu este vinovat de crima, exista o lege in codul civil, care-l obliga sa plateasca despagubiri", spune purtatorul de cuvant al judecatoriei. Pentru repararea locomotivei si acoperirea salariului conductorului de tren pe perioada in care acesta nu a putut lucra fiind in stare de soc, germanul sinucigas trebuie sa plateasca jumatate din valoarea prejudiciilor, care se ridica la aproape 4.200 de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.