Un britanic si un american care doreau sa faca inconjurul lumii mergand pe jos s-au vazut nevoiti sa isi intrerupa expeditia in Rusia din cauza unor probleme legate de acte. Karl Bushby, de 37 de ani, si-a inceput calatoria inca din 1998, plecand din America de Sud si a parcurs deja peste 30.000 de kilometri.

Fost soldat in cadrul trupelor paramilitare, englezul Karl Bushby , de 37 de ani, a reusit sa il coopteze in "cea mai dura expeditie din viata lui" si pe americanul Dmitri Kieffer, care visa sa traverseze cei 90 de kilometri ai stramtorii Bering pe gheata. Odata ajunsi insa in peninsula Ciukotka din Alaska, cei doi s-au vazut pusi in situatia de a-si intrerupe expeditia pentru ca nu se inregistrasera cand au intrat pe teritoriul Rusiei.

Ei aveau viza ruseasca, dar nu s-au inregistrat cand au ajuns in aceasta tara, asa cum li se cere strainilor, si acum securitatea investigheaza incidentul. Pentru ca nu aveau o serie de acte necesare, au fost retinuti in localitatea Lavrentia.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.