O descoperire macabra a fost facuta de politistii nigerieni, intr-o casa din statul Osun. In gradina unui negustor de verdeturi, politistii au descoperit cateva cranii umane, 20 de coaste, picioare si alte organe din corpul unor cadavre. Descoperirea a fost facuta tocmai cand, printre verdeturi, precupeata se pregatea sa vanda "marfa" unor clienti din Ogbomoso si Ilorin. Luata la intrebari de politisti, femeia in varsta de 55 de ani, Alfa Abdullahi Haro, a dezvaluit intreaga afacere. Impreuna cu doi vecini, Lasisi si Alhaji, obisnuia sa dezgroape cadavre din cimitirul situat in apropierea Spitalului Universitar "Ladoke Akintola" din statul Osun.

"Daily Sun" noteaza ca femeia a povestit, fara remuscari, cum a deshumat cadavrele, le-a desfacut cosul pieptului cu un cutit ascutit si le-a scos inimile pe care le-a vandut cu 1.500 de naira (moneda nationala), adica aproximativ 10 $ fiecare. Impreuna cu complicii sai, Alfa a ajuns in arestul politiei din Ogbomoso.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.