Un carciumar din Tasmania a devenit celebru datorita apetitului debordant pe care scroafa sa, Priscilla, il are pentru bere
Dupa un antrenament indelungat, vedeta Priscilla a reusit sa bea o sticla cu bere in numai sapte secunde. Interesant este ca si urmasii sai ii calca pe urme. Priscilla Bebe este antrenata asiduu de stapanul sau pentru a atinge performantele mamei. Proprietarul restaurantului, Anne Free, spune ca, odata cu celebritatea scroafei din cocina casei, a crescut si numarul turistilor care le calca pragul, fie si numai pentru a-i face cinste Priscillei cu o bere.

Dupa aparitia pe un post de televiziune, oamenii cauta restaurantul unde exista vestita scroafa bautoare de bere. Anne Free recunoaste ca antrenarea unui porc nu este o treaba usoara. "Multi porci beau bere, insa putini reusesc sa bea o sticla intreaga". Din acest punct de vedere, Priscilla este experta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.