O echipa de cercetatori israelieni a inventat un dispozitiv care poate masura gradul de excitare sexuala a unei persoane. Ineditul dispozitiv denumit sugestiv "excitometru" determina gradul de excitare sexuala a unei persoane analizand impulsurile electrice produse la nivelul creierului, informeaza in editia sa de ieri cotidianul britanic "The Sun", preluat de Rompres. Metoda a fost pusa la punct de o echipa de cercetatori de la spitalul Rambam din Haifa, condusa de profesorul Yoram Vardi, seful clinicii de neurologie.

Aparatul a fost testat pe un grup de 22 de voluntari de ambe sexe si cu o varsta medie de 27 de ani. Acestia au fost impartiti in doua grupuri. "Norocosii" au fost supusi unui tratament cu filme erotice in timp ce restul voluntarilor au urmarit filme fara continut sexual explicit. Subiectilor din ambele grupuri li s-au atasat pe cap electrozi pentru a determina raspunsul electric al celulelor nervoase la diverse imagini. Informatiile astfel preluate au fost transmise unui computer care masura libidoul subiectilor in functie de datele culese.

Desi ar fi foarte folositor inca de la primele intalniri, din pacate, pentru moment acest dispozitiv nu e pregatit pentru productia de serie, fiind destul de incomod de folosit si de transportat. si chiar daca o persoana interesata ar reusi sa achizitioneze un astfel de dispozitiv, sa ne inchipuim cat de greu ar fi sa convinga persoana iubita sa-l foloseasca. O eventuala solutie in cazul femeilor pentru a le convinge sa-si puna electrozii pe cap ar fi sa le explici ca e un nou tip ultramodern de bigudiuri computerizate. in cazul barbatilor e mult mai simplu, ori le impui pur si simplu, ori le explici ca este vorba de o noua "jucarie" erotica ori ii anunti ca este ultima descoperire in materie de combatere a calvitiei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.