Un american vrea sa demonstreze ca banii pot fi folositi si dupa moarte. David Pizer a cerut sa fie congelat - imediat dupa deces - in azot lichid, pentru a fi readus la viata atunci cand medicina va fi facut cu adevarat progrese. Si cum acest industrias din domeniul turismului nu doreste sa revina la viata fara un sfant, si-a luat o precautie in plus: si-a lasat mostenire propria avere.

Pizer, in varsta de 64 de ani, a lasat administrarea averii sale in valoare de 10 milioane de dolari unei societati de avocatura care are obligatia sa-i inapoieze banii atunci cand el va reveni la viata, scrie cotidianul newyorkez "The Wall Street Journal".

Cu dobanzile generate in perioada in care va fi el congelat, s-ar putea ca peste 100 de ani, cand va deschide din nou ochii, sa fie "cel mai bogat om din lume".

Pizer nu este singurul care doreste sa isi conserve bogatia in glaciala lume de dincolo. "Apreciez ca am sanse bune de a invia", declara Don Laughlin, de 75 de ani, fondatorul unui cazinou si al unui complex pentru petrecerea timpului liber in Laughlin, statul Nevada, care se gandeste sa isi lase mostenire 5 milioane de dolari.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.