Gurmanzii din Marea Britanie se pregatesc pentru un eveniment culinar de mult asteptat: Arthur Boyt, un bucatar specializat in gatitul animalelor omorate de masini pe autostrazi, va lansa in curand o noua carte cu retete. Englezul are deja mii de fani in tara care isi delecteaza papilele gustative cu delicatese de genul: oposum pe asfalt sau iepuri striviti de parbriz. Britanicul afirma ca gaseste numai animalele ucise de automobilisti pe autostrazi. In bucataria sa se servesc cu regularitate mancaruri din harciog, nutrie, sobolani sau fazan.


Una din specialitatile cu care se mandreste a avut ca ingredient principal un caine din rasa Labrador, a carui carne Boyt o descrie ca semanand foarte mult "cu o bucata frageda de miel". Arthur Boyt nu se sfieste sa recunoasca faptul ca s-a lins pe degete si dupa o friptura din caine de vanatoare. De asemenea, fostul pompier se poate lauda ca a gustat o tocanita de pisici, bucate din liliac potcoava, ca a mai gatit veverite, vulpi, soareci, caprioare si porumbei. Odata chiar a adus din Canada, unde fusese in vacanta, cadavrul unui porc spinos, care a ajuns in farfuria sa.