Intr-un mod inedit a petrecut Craciunul si urmatoarele trei zile un om de afaceri din Barcelona. In ajunul Craciunului, el a dat telefon acasa, pentru a-si anunta sotia ca, atunci cand pleca de la serviciu, el a fost rapit de doi arabi, care cer o rascumparare de 12.000 de euro. In realitate, insa, "intreprinzatorul" suna din casa amantei sale, cu care a decis sa-si petreaca sarbatorile.

Dupa cateva zile, barbatul a aparut acasa si a declarat ca a reusit sa ajunga la o intelegere cu rapitorii sai, care au acceptat sa-i reduca la jumatate recompensa.

In tot acest timp, barbatul a fost cautat de politie, iar atunci cand omul de afaceri a fost obligat sa depuna marturii, sotul infidel s-a incurcat in detalii, fiind nevoit in cele din urma sa recunoasca totul. Amanta a confirmat ca in toate aceste zile barbatul s-a aflat la ea. Pe numele barbatului din Barcelona a fost deschis un dosar penal.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.