"Oameni urati din toate tarile, uniti-va!" - acesta este motto-ul neoficial cu care s-a deschis, in orasul german Hamburg, clubul "Ugly". Clubul a fost special creat pentru cei care se simt urati si exclusi din societate. Fondatorii cer membrilor un singur lucru: sa spuna care este defectul lor fizic cel mai mare. Burta se afla pe primul loc in aceasta lista, urmata de nas si solduri.

Printre modelele clubului, care are aproximativ 270 de membri, se numara Camilla, sotia printului Charles, ca si Angela Merkel, noul cancelar german. Cea din urma este criticata pentru faptul ca nu acorda atentie felului in care arata. "Ele sunt dovada vie ca n-ai nevoie de frumusete pentru a avea succes", a comentat Harald Gasper, fondatorul clubului. Potrivit declaratiei de principii, in sapte puncte, a clubului Ugly, "nu este corect ca lumea e dominata de oameni frumosi".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.