Britanicii obisnuiesc in ultima vreme sa parieze pe cele mai neobisnuite lucruri, de la existenta vietii extraterestre, pana la meseria pe care a vor urma copiii unor staruri sau la starea vremii.

De exemplu, casa de pariuri William Hill i-a platit unui britanic un premiu in valoare de 355.000 de euro dupa ce acesta a mizat, in 2003, pe faptul ca temperatura in Marea Britanie va depasi intr-o anumita zi 37,5ÞC. Intr-adevar, in apropierea aeroportului londonez Heathrow s-au atins 37,9 grade, cea mai mare valoare de cand se fac inregistrari meteorologice in Marea Britanie. Precedentul record, pe baza caruia casa de pariuri a stabilit cotele pentru jucatori, data din 1990, cand in regiunea Cheltenham s-au atins 37,1ÞC.

Un alt britanic a pariat ca va ajunge prim-ministru pana in 2038. Justin Tomlinson, 20 de ani, a depus 70 $ la o casa de pariuri din Londra fiindca este sigur ca, pana in anul 2038, va ajunge prim-ministru al tarii, din partea Partidului Conservator. Daca acest lucru se va intampla, el se va alege cu peste 700.000 $.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.