O tanara de 20 de ani din Papua Noua Guinee au fost torturata si arsa de vie, dupa ce a fost acuzata ca a folosit vrajitoria pentru a ucide un baiat.

Potrivit bbc.co.uk, Kepiari Leniata a fost dezbracata, legata si udata cu benzina de rudele persoanei ucise. Dupa ce au torturat-o, acestia au aruncat-o in foc sub privirile a cateva sute de martori

Conform publicatiei locale The National, desi erau la fata locului, politistii si pompierii au fost impiedicati de multime sa intervina pentru a-i salva viata femeii.

Comandantul Politiei provinciale a declarat ca anchetatorii vor trata cazul ca fiind unul de crima si ca vinovatii vor fi arestati.

De asemenea, reprezentantii ambasadei SUA din Papua Noua Guinee au condamnat aceasta tragedie, catalogand-o drept o "crima brutala".

"Nu exista nicio justificare pentru pentru acest tip de violenta. Speram ca autoritatile ii vor identifica, judeca si pedepsi pe cei vinovati de moartea tinerei", au afirmat oficialii americani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.