In profetiile sale, Nostradamus sustine ca pana in 2016 toti oamenii vor muri, iar in Europa va aparea un "arc satanic al furiei", o masina a timpului, acest "arc satanic" putand fi Marele Accelerator de Particule de la Geneva (Large Hadron Collider-LHC) sau rachetele balistice.

In 1555, medicul si umanistul renascentist Michel de Nostredame cutremura lumea cu publicarea pri­mei editii a cartii sale Les Prophéties, continand o serie de predictii sub forma de catrene. Astazi, se considera ca aproape 70% dintre viziunile sale s-au verificat in practica, inclusiv cele legate de evenimente desfasurate la patru veacuri de la moartea lui, petrecuta in 1566.

Napoleon, Hitler sau chiar Kennedy au fost decriptati ca personaje ale catrenelor fatidice, in timp ce evenimente ca aselenizarea, al Doilea Razboi Mondial sau Atentatele de la 11 septembrie 2001 par a fi fost intuite si ele de acest formidabil clarvazator, scrie descopera.ro.

Potrivit lui Nostradamus, in perioada 2012 - 2013 va izbucni loc Al Treilea Razboi Mondial, iar inainte de acesta vor fi asasinati patru sefi de stat, scrie jurnalul.ro.

Cel de-al Treilea Razboi Mondial va dura 27 de ani si va incepe dupa moartea ultimului Papa (cel ce va urma dupa moartea Papei Benedict al XVI-lea), care va fi asasinat de Anticrist.

Citeste si: Data pentru urmatoarea APOCALIPSA s-a anuntat deja: 1 ianuarie 2017


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.