Compusii antiinflamatorii din aceasta branza par sa functioneze cel mai bine in medii acide precum tractul digestiv uman.
Specialistii sustin ca acesti compusi ar putea fi extrasi pentru a crea medicamente ce combat bolile cardiovasculare sau pentru alcatuirea cremelor cu rol anti-imbatranire.
De asemenea, descoperirea ar putea explica asa-numitul „paradox frantuzesc”. Francezii, desi au un regim alimentar bogat in grasimi, sodiu si alcool par sa aiba o sanatate mai buna decat a majoritatea europenilor, scrie descopera.ro.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Femeia care rescrie felul în care copiii învață să vorbească
Sursa: start-up.ro
-
5 jocuri de jucat cu copiii în zilele ploioase
Sursa: garbo.ro
-
Oana Radu a pierdut în instanță în fața fostului soț, Cătălin Dobrescu!...
Sursa: kudika.ro
-
Patronatele Bancare și federațiile sindicale au semnat noul Contract Colectiv...
Sursa: futurebanking.ro
-
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Sursa: retail.ro
-
Soarele răsare din Vestul României: Județul Arad pregătește un nou parc...
Sursa: wall-street.ro