Compusii antiinflamatorii din aceasta branza par sa functioneze cel mai bine in medii acide precum tractul digestiv uman.
Specialistii sustin ca acesti compusi ar putea fi extrasi pentru a crea medicamente ce combat bolile cardiovasculare sau pentru alcatuirea cremelor cu rol anti-imbatranire.
De asemenea, descoperirea ar putea explica asa-numitul „paradox frantuzesc”. Francezii, desi au un regim alimentar bogat in grasimi, sodiu si alcool par sa aiba o sanatate mai buna decat a majoritatea europenilor, scrie descopera.ro.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Românii de la Rottaprint se extind în internațional: comenzi în 14 țări, în 2023
Sursa: retail.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
GALERIE FOTO | Cum arată Hotel Cișmigiu și ce așteptări au cei care-l conduc...
Sursa: wall-street.ro
-
Secretele vedetelor de la Hollywood pentru un machiaj impecabil. Tehnici și...
Sursa: garbo.ro
-
A înșelat-o sau nu Dorian Popa pe Claudia Iosif: Am greșit! Cred că este de...
Sursa: kudika.ro
-
Vista Bank finanțează un parc eolian al grupului Premer Energy
Sursa: futurebanking.ro