Dina Manfredini, o femeie in varsta de 115 ani din statul american Iowa, care obtinuse cu mai putin de doua saptamani in urma de la reprezentantii Guinness World Records titlul de "cea mai in varsta persoana din lume", a murit luni, a anuntat nepoata ei.
Lori Logli spune ca Dina Manfredini, care s-a nascut in localitatea Pievepelago din Italia, a murit intr-un azil pentru batrani din orasul Johnston, statul Iowa, unde locuia de mai multi ani, scrie MEDIAFAX.

Potrivit Guinness World Records, cea mai in varsta persoana din lume este in acest moment un barbat din Japonia, Jiroemon Kimura, care are tot varsta de 115 ani.

Desi Dina Manfredini a detinut acest titlu doar pentru 13 zile, "domnia" ei in calitate de cea mai in varsta persoana din lume nu a fost cea mai scurta din istorie, afirma reprezentantii Guinness World Records.

Acest record ii apartine americancei Emma Tillman, carer a murit la doar patru zile dupa ce devenise cea mai in varsta persoana din lume, in anul 2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.