O specie noua de tarantula, a carei muscatura este mortala, a primit denumirea "Aphonopelma Davemustainei", in onoarea rockerului american Dave Mustaine, solistul trupei Megadeth.

Specia Aphonopelma Davemustainei a fost descoperita recent in doua state americane: New Mexico si Arizona.

Dave Mustaine a postat un mesaj pe Twitter pentru a impartasi cu fanii sai aceasta veste.

"Cat de cool este asta, nu-i asa? O specie de tarantule a fost denumita in onoarea mea! E o adevarata nebunie!", a spus rockerul american.

Trupa americana de heavy metal Megadeth a fost formata in 1983, de Dave Mustaine, in urma plecarii sale din Metallica. Pioniera a genului thrash metal american, Megadeth a devenit celebra in anii '80, membrii formatiei schimbandu-se insa frecvent, in parte din cauza problemelor notorii provocate de abuzul de substante interzise. Din 1983 pana in 2002, Mustaine si basistul Dave Ellefson au fost singurii membri constanti in trupa. Formatia s-a destramat in 2002, dupa ce Mustaine a suferit o leziune severa a nervilor de la mana stanga. Totusi, dupa ce s-a recuperat fizic, acesta s-a reunit cu fostii colegi, in 2004, lansand albumul "The System Has Failed", urmat de "United Abominations" (2007). Megadeth a vandut peste 20 de milioane de albume in toata lumea, trupa avand si 7 nominalizari consecutive la Grammy Awards, pentru Best Metal Performance, scrie MEDIAFAX.

Megadeth a cantat si in Romania, in iunie 2010, in show-ul "The Big Four" din cadrul Sonisphere Festival, alaturi de ceilalti "grei" din muzica heavy metal, Metallica, Slayer si Anthrax.

Formatia americana a revenit in tara noastra in iunie 2012, la OST Fest, unde a cantat alaturi de alte doua trupe rock celebre - W.A.S.P. si Motorhead.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.