Sophie Russell, o tanara autista de 16 ani, a supravietuit anul trecut unui atac in care a fost batuta de patru baieti si cinci fete.

Acestia au lasat-o in strada, desfigurata, si numai unul dintre atacatori a fost acuzat dar nu a facut puscarie, scrie thesun.co.uk.

"A trebuit sa sar peste un zid ca sa scap de ei, apoi l-am sunat pe tatal meu si a venit sa ma ia", povesteste Sophie din amintiri.

Adolescenta din Market Rasen Linconlshire a avut nevoie de operatii de reconstructie faciala si a lipsit 10 luni de la scoala pentru a se vindeca de atacuri de panica si pentru a-si reconstrui viata.

La aproape doi ani dupa atac, Sophie Russell a avut parte de o revenire miraculoasa. Se afla in finala unui concurs de modelling, care daca il va castiga, ii va aduce un contract cu o casa mare de moda si o sedinta foto pentru a aparea pe coperta unei reviste glossy.

Fata de 16 ani se afla la inceputul carierei sale de modelling si se trateaza in acelasi timp pentru sindromul Aspergers (o forma de autism). Cu toate acestea, le multumeste atacatorilor sai:

"Le multumesc celor care m-au batut pentru ca nu as fi persoana care sunt azi, am devenit o persoana mult mai buna. Sunt mult mai ambitioasa, datorita lor."

Sursa foto: The Sun


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.