Agentia Spatiala Romana (ROSA), coordonatorul national al activitatilor din domeniul spatial, ii invita pe toti cei interesati sa contribuie, intre 4 si 12 octombrie, la desfasurarea editiei din acest an a Saptamanii Mondiale a Spatiului Cosmic.

Potrivit site-ului ROSA, o sarbatoare internationala a stiintei si tehnologiei si a contributiilor acestora la imbunatatirea conditiei umane, Saptamana Mondiala a Spatiului Cosmic este un eveniment dedicat in primul rand profesorilor, elevilor si studentilor, fiind, insa, deschis participarii tuturor.

In acest cadru, institutii publice, firme, muzee, organizatii non-profit, cadre didactice, chiar si persoane fizice pot organiza evenimente pentru a sarbatori spatiul, si in anul 2012, romanii fiind asteptati sa contribuie la sarbatorirea Saptamanii Mondiale a Spatiului Cosmic, ROSA ofera diplome celor mai merituosi organizatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.