In restaurantul Salvadore’s din Boston bucatarii gatesc un fel de pizza cer nu poate fi comandata de cei care nu au ajuns la varsta majoratului, din cauza unui ingredient.

Pizza Vignola Cherry este o pizza care contien suficient de mult alcool cat sa induca o usoara stare de ameteala celor care o consuma. Ea contine mozzarella, gorgonzola, prosciutto, miere din flori de portocal si cirese italienesti scufundate in vodka de zmeura.

Victor Paone, bucatarul-sef al restaurantului a explicat ca reteta a fost inventata in urma unor experimente. Bucatarii doreau sa creeze o reteta de pizza cu cirese dar acestea se uscau prea tare in cuptor asa ca le-a venit ideea sa le tina in vodka inainte de a le pune pe preparat.

"Am ajuns la concluzia ca este o pizza minunata, insa continutul de alcool era prea ridicat, asa ca am venit cu ideea de pizza pentru cei peste 21 de ani", a declarat Paone.

Boston nu are legi referitoare la continutul de alcool din mancare, chiar daca la restaurantul Salvatore's trebuie sa arati buletinul inainte de a comanda, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.