Un studiu cat se poate de serios, condus de un profesor emerit in psihologie, ii umple de rusine pe barbatii din Romania.

Profesorul Richard Lynn, de la Universitatea din Ulster, a intocmit, in urma unor investigatii care s-au desfasurat pe parcursul mai multor ani, un clasament al barbatilor din 113 tari, in functie de marimea penisului.

Potrivit acestui clasament, romanii sunt cel mai slab dotati barbati din Europa, cu o marime medie a penisului de numai 12,7 centimetri, relateaza stirileprotv.ro. La nivel mondial, singurii care stau mai prost decat romanii sunt chinezii, thailandezii, indienii si coreenii.

Studiul confirma si legendele despre barbatii negri, deoarece cei mai dotati masculi din lume sunt cetatenii republicii Congo, unde media nationala este de 18 centimetri. In Europa, cel mai bine stau islandezii, cu 16,5 centimetri, urmand apoi italienii, suedezii, grecii, germanii si britanicii.

Vestea buna este ca in studiu nu au fost incluse toate tarile lumii. Vestea proasta este ca: organele genitale masculine se micsoreaza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.