O englezoaica a fost condamnata la 122 zile de inchisoare dupa ce, in septembrie 2011, a fost arestata pentru ca a furat un feribot si a distrus mai multe ambarcatiuni cu acesta.

Potrivit huffingtonpost.com, in septembrie 2011, serviciul de ambulanta din Devon, Anglia, a primit un apel de la Alison Whelan, 51 de ani. In momentul in care acestia au ajuns la fata locului, femeia nu i-a lasat sa urce pe feribotul abandonat si a desfacut funiile cu care acesta era legat de ponton.

Whelan a devenit violenta si a inceput sa strige ca este Jack Sparrow (n.r.- personajul principal din Piratii din Caraibe). Echipajul medical a chemat politia, iar acestia au reusit sa opreasca ambarcatiunea care plutea in deriva.

In momentul in care a fost arestata, englezoaica le-a spus politistilor ca daca nu ar fi oprit-o, "ar fi ajuns pana la Saint Tropez" cu feribotul.

Imediat dupa ce Whelan a fost arestata, autoritatile au anuntat ca femeia consumase alcool si matraguna (n.r.- o planta halucinogena)

La un an de la acest incident, Whelan a fost condamnata la 122 zile de inchisoare si a fost amendata cu 100 de lire pentru atacul asupra unui membru al echipajului medical.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.