Ning Xuefa, un tanar chinez in varsta de 22 de ani din provincia Henan, a ajuns pe prima pagina a ziarelor sustinand ca nu a mancat absolut nimic de mai bine de un deceniu.

El spune ca de cand era mic i se facea sila cand se uita la mancarea din farfurie si ca avea mereu gatul uscat, incepand astfel sa consume foarte multa apa.

In prezent Ning Xuefa afirma ca a ajuns sa consume aproximativ 15 litri de apa pe zi dar din cauza situatiei sale nu se poate angaja nicaieri.

"Am lucrat pentru o firma de constructii pentru a-mi ajuta parintii, dar am fost concediat pentru ca mergeam foarte des la toaleta si pentru ca sunt extrem de fragil, am 1 metru jumatate inaltime si cantaresc 40 de kilograme", mai spune tanarul, potrivit stririleprotv.ro.

Ning Xuefa a fost consultat si de mai multi specialisti, care au concluzionat ca sufera de o boala cronica, insa nimeni nu a putut explica exact cum a putut supravietui atat timp doar cu apa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.