O eleva de numai zece ani din Marea Britanie a fost data afara din scoala de nu mai putin de 30 de ori, pe motiv ca isi terorizeaza profesorii si colegii. Micul demon cu chip de inger nu se da in laturi de la a-i injura pe profesori ca la usa cortului si de la a-i ameninta cu orice arma alba care-i cade in mana. Samantha Holt (foto) nu a reusit aproape niciodata sa urmeze mai mult de o saptamana fara intreruperi cursurile scolii in care este inscrisa, din cauza comportamentului sau nepoliticos si violent.

Fetita i s-a adresat unei profesoare cu apelativul "catea nenorocita", si-a atacat colegii cu o foarfeca, a injurat si a agresat personalul institutiei de invatamant, relateaza cotidianul britanic "The Sun". Directorul scolii primare Siskin Junior School, din localitatea Rowner, a dat asigurari ca institutia pe care o conduce intreprinde toate eforturile pentru a asigura buna integrare in colectiv si educatia cuvenita a elevilor sai: "Nu vrem sa-i dam afara pe copii. insa elevii trebuie sa invete care sunt limitele peste care nu se poate trece".

Mama fetitei-problema, Tracy, coafeza in varsta de 40 de ani, a aruncat responsabilitatea asupra scolii, pe care o acuza ca nu reuseste sa o controleze pe Samantha. "Din cauza serviciului, nu pot sa-i asigur fiicei mele o educatie severa", a spus ea. "Nu ma deranjeaza cand sunt suspendata de la cursuri. De fapt, nici nu-mi place sa merg la scoala. O urasc!", a exclamat mica infractoare. in septembrie, in urma unei inspectii amanuntite, un raport oficial a stabilit ca scoala e prost condusa. De atunci, institutia face obiectul unui regim de masuri speciale.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.