O britanica in varsta de 96 de ani va fi imaginea unei linii de produse de frumusete ce va fi lansata saptamana aceasta in Marea Britanie, transmite Mediafax, citandu-i pe organizatorii campaniei. Irene Sinclair, care locuieste in nordul Londrei, debuteaza la aceasta varsta ca imagine a unei linii de produse cosmetice lansata de Dove. Portretul lui Irene se afla deja pe site-ul companiei din septembrie si urmeaza sa apara in presa si pe panouri stradale din Marea Britanie si nu numai. "Am participat la aceasta campanie pentru a fi ambasadoarea persoanelor in varsta si a demonstra ca nu suntem perimate si mai avem inca multe de oferit", a explicat Irene. "Nu am fost niciodata frumoasa, insa acum am inceput sa vad altfel.

Totul este sa imbatranesti frumos", spune ea. Potrivit producatorului de cosmetice pentru care lucreaza Irene, obiectivul campaniei este combaterea stereotipurilor vehiculate in presa. "Speram sa deschidem calea spre o definire mai realista si mai cuprinzatoare a notiunii de frumusete", a comentat Abigail Storms, brand manager la Dove. Potrivit unui sondaj, 97% dintre fetele britanice cu varsta intre 8 si 13 ani sunt de parere ca persoanele in varsta nu pot fi frumoase.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.