Cele mai atragatoare domnisoare de pe ringul de dans s-ar putea sa fie cele care se afla in perioada fertila a ciclului menstrual, arata un studiu al Universitatii Gotingen din Germania.

Cercetatorii nemti au rugat mai multe domnisoare sa se lase inregistrate dansand pe aceeasi melodie de doua ori: o data cand se aflau in perioada fertila a ciclului lor menstrual si inca o data cand se aflau in perioada non fertila.

Fermeile care au participat la studiu aveau varstele cuprinse intre 19 si 33 de ani, aveau parul prins in coada si erau imbracate identic, informeaza Daily Mail.

Cercetatorii au aratat apoi inregistrarile unui esantion format din barbati care au trebuit sa indice dansatoarele cele mai atragatoare. Participantii la studiu nici macar nu au stiut ca se cerceteaza fertilitatea, dar cu toate acestea au ales intotdeauna femeile aflate in perioada fertila a ciclului ca fiind nu numai dansatoare mai bune, dar si femei mai frumoase.

Echipa de cercetatori considera ca fluctuatiile de estrogen au un efect subtil asupra miscarilor femeii, ceea ce explica "talentul" pe ringul de dans.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.