Britanicii critica aspru autoritatile statului dupa ce acestea au aprobat cererea unui detinut de instalare a unui inel gastric.

Graham Fisher, 39 ani, a fost condamnat la 21 de ani de inchisoare dupa ce a ucis doua femei si chiar a mancat mana uneia dintre ele.

Conform jurnalul.ro, suparat ca a ajuns la o greutate de 150 kg dupa ce a trebuit sa manance numai prajituri si chipsuri pentru ca nu ii placea mancarea primita oferita de inchisoare, Fisher a solicitat sa i se permita efectuarea unei operatii care sa il ajute sa scape de kilogramele in plus.

Conducerea inchisorii a acceptat, iar Fisher a fost operat trei luni mai tarziu. Costul final al operatiei, inclusiv perioada de refacere in spital, se ridica la nu mai putin de 15.000 de lire sterline.

Locuitorii tarii de peste Canalul Manecii sunt scandalizati si, drept urmare, au cerut deja explicatii premierului David Cameron.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.