Intel Corporation prezinta “o poveste despre Internet”, in baza evolutiilor din ultimii ani.

Potrivit datelor existente, in prezent intr-un minut pe Internet sunt vizualizate peste 20.000 de fotografii pe Flickr, 6 milioane de pagini sunt vizitate pe Facebook, sunt postate 100.000 de tweet-uri, 30 de ore de continut video este uploadat pe YouTube si 47.000 de aplicatii sunt descarcate. Inainte de 2004 acestea nu existau, potrivit Wall-Street.ro.

Traficul de date de pe Internet a crescut semnificativ in ultimii ani, un factor important fiind dezvoltarea si popularitatea retelelor de socializare. In prezent, utilizatorii se pot conecta la Internet de pe o multitudine de device-uri. De la smartphone-uri la tablet PC-uri, de la netbook-uri la notebook-uri si Ultrabook-uri, pana la automobile; aproape toata lumea este conectata la Internet. Dar in timp ce este greu de omis extinderea device-urilor conectate la Internet, este pierdut din vedere lucrul cel mai important.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.