Marea Britanie a publicat joi o serie de arhive care dezvaluie ca britanicii au avut un birou special pentru investigatii legate de OZN-uri.

Cele 25 de documente facute publice de Arhivele Nationale britanice includ "un raport lung catre biroul fostului premier, Tony Blair, privind politica in materie de OZN-uri", insotit de o descriere a postului de agent al biroului pentru OZN, relateaza stirileprotv.ro.

Activitatea zilnica a acestui birou pentru OZN-uri, inchis in 2009, era de a intocmi rapoarte despre pozitia Ministerului Apararii in ceea ce priveste posibile incursiuni cu extraterestri, de a demara anchete despre ele, de a se ocupa de cererile venite din partea Freedom of Information (organism insarcinat cu asigurarea libertatii de acces la documente administrative), dar si de a gestiona activitatea expertilor in OZN-uri.

Ce ai face daca un extraterestru ti-ar ciocani la usa?

Printre anchetele cele mai ciudate figureaza si semnalarea unui OZN, de catre un politist, in apropierea clubului de fotbal Chelsea, precum si vizita a trei "oameni in negru" facuta unei persoane care a declarat ca a vazut un OZN in Lincolnshire.

Un alt raport din 1995, intocmit de un agent al serviciilor de informatii in ceea ce priveste OZN-urile, speculeaza asupra motivului vizitei pe Pamant a extraterestrilor. Agentul considera ca aceasta vizita avea ca motiv probabil o misiune de recunoastere militara, de dezvoltare stiintifica sau turism.

Linia telefonica speciala pentru cei rapiti de extraterestrii


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.