O americanca s-a saturat de notele proaste pe care fiica sa de 14 ani le obtinea constant la scoala, cat si de comportamentul obraznic al acesteia, fapt pentru care a decis sa-i dea o lectie. Potrivit Associated Press, Tasha Henderson a pedepsit-o pe fiica sa, Coretha, obligand-o sa stea intr-o intersectie aglomerata din Oklahoma cu o pancarta agatata de gat pe care scria: "Nu imi fac temele, am note proaste si sunt obraznica la scoala. De aceea, parintii mei ma pregatesc pentru viitor".

Mama fetei a declarat ca, din momentul pedepsei, aceasta si-a schimbat comportamentul in bine si spera ca de acum inainte ea va fi un om nou. Pedeapsa a provocat o intreaga discutie in SUA, unde ziarele au primit numeroase scrisori in care femeia era apreciata pentru decizia ei, in timp ce alti comentatori au criticat-o dur pentru umilirea in public a unei minore


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.