Un grup de 15.000 de belgieni s-a scos la licitatie, oferindu-se sa sustina, contracost, orice ”nationala” calificata la Euro.

Belgia nu s-a calificat la Euro 2012, dar fanii nu vor sa rateze turneul final din Polonia si Ucraina. Asa ca s-au transformat in galerie gata preparata, cautind echipe interesate sa le cumpere serviciile.

S-au scos la licitatie pe site-ul eBay si asteapta ofertele pina pe 7 iunie, preziua debutului competitiei, scrie gsp.ro.

"Daca nu sintem la Euro ne-am gindit sa ne vindem suporterii. Am creat un grup pe facebook si deja am adunat 15.000 de inscrisi", a marturisit Lieven Scheire, autorul initiativei, un actor de cabaret. Cel mai bun pret a fost oferit de un ucrainean.

"N-avem preferinte, doar sa nu ne imbracam in portocaliu. Totul este in scopuri caritabile, deci i-am putea sustine si pe olandezi chiar daca am strimba putin din nas", explica Lieven.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.