O echipa de cercetatori din Israel a vrut sa izoleze proprietatile curative ale marijuanei si sa elimine proprietatile sale de drog.

Cercetatorii israelienii au cultivat plante de marijuana care au aceeasi forma, miros si gust ca originalul, dar fumatul ei nu va produce senzatiile de ameteala sau euforie asociate de obicei cu consumul de cannabis, scrie phys.org.

"Multi dintre pacientii nostri ne-au spus ca i-am inselat, deoarece au fumat marijuana si nu au simtit efectele cunoscute", a explicat Tzahi Klein, seful departamentului de dezvoltare de la Tikkun Olan, firma care a creat specia de marijuana.

Cercetatorii au reusit sa anuleze efectului substantei THC care este responsabila pentru calitatile de drog ale marijuanei.

In ciuda acestei neutralizari, canabidiol-ul, substanta continuta de marijuana care are proprietati 100% curative precum ameliorarea diabetului si prevenirea cancerului, este in continuare prezenta si activa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.