Descoperiea facuta inca din august anul trecut i-a socat pe agentii vamali care s-au angajat sa intensifice controalele la frontiera.

Peste 17 mii de pastile facute din pudra de carne de copil au fost descoperite de catre functionarii vamali in Coreea de Sud.

Pastilele sunt privite ca un "leac miraculos" pentru toate afectiunile si un afrodisiac. Dar, specialistii in probleme de sanatate spun ca ele sunt pline de bacterii si reprezinta un risc pentru sanatate. Astfel de pastile sunt aduse din China, iar pudra din carne de om pe care o contin provine de la copii decedati si embrioni, scrie HotNews.

Cadavrele copiilor sunt cumparate de la traficanti si pastrate in frigidere iar apoi sunt introduse in cuptorul cu microunde pentru uscare. Cand pielea este uscata, este transformata apoi in pulbere si amestecata cu alte plante medicinale pentru a nu iesi la iveala adevaratele ingrediente.

Oficialii chinezi au incercat sa opreasca exportul acestor capsule, dar mii de pachete au ajuns in Coreea de Sud.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.