Conform unui nou studiu, banii pot cumpara fericirea, mai exact un venit anual de 50.000 dolari pe an pe gospodarie.

Aceasta suma a fost descoperita stiintific ca este suficienta pentru a oferi un sentiment de fericire si satisfactie a vietii membrilor unei familii.

Pentru a ajunge la aceasta valoare cat se poate de concreta, cercetatorii de la Marist Institute for Public Opinion, le-au cerut repondentilor la chestionar sa-si precizeze nivelul de satisfactie in ceea ce priveste o serie de categorii precum: familie, securitatea zonei in care locuiesc, conditiile in care locuiesc, viata spirituala, sanatate, viata sociala, locul de munca, programul zilnic, timpul liber.

Apoi, persoanele chestionate au fost rugate sa-si precizeze venitul anual pe gospodarie, scrie realitatea.net.

Cercetatorii au aflat astfel ca un venit anual de 50.000 de dolari reprezinta un important punct de cotitura in ceea ce priveste gradul de satisfactie al vietii. Mai putin si nu poti fi fericit pentru ca nu te ajungi cu banii, mai mult de atat si nu poti fi fericit de grija lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.