Descopera cat de generoase sunt busturile femeilor din intreaga lume si care sunt tarile in care orice barbat si-ar dori sa traiasca.

Site-ul targetmap.com ne dezvaluie Harta mondiala a marimii sanilor, asta, dupa ce in urma cu cateva luni a dat publicitatii Harta mondiala a marimii PENISURILOR.

Datele au fost concluzionate in urma unui studiu privind vanzarile de produse de lenjerie intima din intreaga lume. Din aceasta analiza reiese ca, femeile din Rusia si cele din Peninsula Scandinava detin cele mai generoase decolteuri, implicit cei mai mari sani. Cele mai multe reprezentante a sexului feminin poarta la sutien cupa D sau chiar mai mare.

In ceea ce le priveste pe romance, vanzarile de sutiene spun ca ele poarta cupa marimea C, adica se afla la mijlocul clasamentului. Tot aici se claseaza si doamnele din Grecia, Italia, Franta sau Marea Britanie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.