Un roman a cumparat prima expeditie la Polul Nord la bordul celui mai puternic spargator de gheata din lume „50 Years of Victory”.

Acesta va pleca in luna iulie si va experimenta 14 zile de aventura prin Helsinki, Murmansk, Marea Barents, Polul Nord, Oceanul Arctic si insulele si arhipelagurile rusesti.

Pachetul costa 22.790 dolari si contine cate o noapte de cazare in Helsinki (inainte si dupa expeditie), transferurile intre hotel si aeroport, cazarea la bordul spargatorului de gheata, pensiune completa, expeditiile pe tarm, excursiile cu elicopterul, ghizi specializati, echipament special si un DVD cu fotografiile din timpul aventurii.

Itinerarul acestei expeditii este cu adevarat special si intrece visul oricarui aventurier. In Murmansk, pe aventurierul roman il asteapta „50 Years of Victory” – cel mai puternic spargator de gheata din lume, cu care va pleca in calatoria vietii sale spre Polul Nord. Pasagerii sai, straini din toate colturile lumii, au acces la sala motoarelor navei, o experienta impresionanta avand in vedere tehnologiile folosite pentru o nava atat de puternica.

Timp de aproape 4 zile, membrii expeditiei vor avea parte de peisaje cum doar in documentare au mai vazut. Intinderi largi de gheata, panorame arctice si animale polare in mediul lor natural. Plimbarile cu elicopterul pe deasupra marilor ghetari completeaza farmecul experientei si ii pregateste pe pasageri pentru marele eveniment: primul pas la Polul Nord. Ajunsi la destinatie, membrii echipajului vor aduce spargatorul „50 Years of Victory” in pozitia exacta de 90 de grade Nord. Aventurierul roman care a cumparat prima expeditie la Polul Nord vanduta printr-o agentie de turism in Romania va pasi cu siguranta cu emotii pe locul cunoscut drept „varful lumii”.

Pentru sarbatorirea acestui eveniment, membrii echipajului indeamna pasagerii sa formeze o hora in jurul Polului Nord, ii invita la un gratar sau chiar la o baie in Oceanul Arctic.

Citeste si:
Polul Nord va rămâne fără gheață în mai puțin de 30 de ani
Polul Nord va rămâne fără...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.