Un reporter din Tokyo nu s-a dat batut pana cand nu a obtinut un burger cu 1.050 de felii de sunca (bacon). Afla daca l-a si mancat.

Restaurantele Burger King din Tokyo au anuntat recent o promotie prin care se adauga 15 felii de sunca la un burger pentru o suma modica. Un reporter a vrut sa le testeze motivarea si a cerut 105 felii pe burgerul lui.

Dl. Sato a mancat grozavia de trei ori mai mare decat un burger normal servit la Burger King si s-a grabit acasa pentru recuperare. Ziarul la care lucreaza s-a gandit la o poanta si mai buna. Ce-ar fi daca ar cere un sandvis cu 1.050 de felii?

La doua ore dupa ce a fost depusa comanda, "bomba calorica" de 14.300 de calorii a fost depozitata in mainile domnului Sato, relateaza boingboing.net.

"Uite asa ar tebui sa arate un hamburger! Ce-i asta 10 felii, 100, de felii. Un barbat adevarat are nevoie de 1.050 de felii de bacon!", a declarat jurnalistul gurmand.


Sursa foto: boingboing.net


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.