Politia nigeriana a efectuat o perchezitie la un "orfelinat" din sudul Nigeriei unde au fost descoperiti nou-nascuti destinati vanzarii pentru ritualuri.

"Am descoperit fabrica de bebelusi (...) in cadrul unei perchezitii realizate dupa ce am primit informatii" cu privire la aceasta locatie din statul Akwa Ibom, a declarat un responsabil din politie, Oyekachi Orji.

Sapte tinere cu varste cuprinse intre 18 si 20 de ani, dintre care trei erau insarcinate, au fost descoperite in timpul operatiunii din 4 aprilie care a condus la arestarea proprietarului,
a sotiei acestuia si a unui complice, scrie MEDIAFAX.

Cei trei vor fi prezentati in fata unui tribunal la finalul anchetei care trebuie de asemenea sa determine daca tinerele femei sunt vinovate sau nu. Ele au fost de asemenea arestate provizoriu, a declarat Orji.

"Suspectii conving, de obicei, tinerele sa ramana gravide promitandu-le 70.000 de naire (340 de euro) dupa nasterea copiilor care sunt vanduti persoanelor care practica ritualuri
", a explicat acesta.

Una dintre tinerele mame a declarat ca a luat contact acest cap de familie cu scopul de a avorta. Acesta a convins-o apoi sa ramana pana la nastere.

"Doctorul mi-a dat 70.000 de naire" a explicat tanara femeie citata de presa nigeriana, precizand ca bebelusul i-a fost luat la nastere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.