Un functionar german este pregatit pentru pensionare, dupa ce in ultimii 14 ani nu a facut practic nimic, dar a castigat 745.000 de euro. Vezi cum e posibil.

Barbatul, a carui nume nu a fost publicat in publicatia businessinsider, lucra din 1974 la o companie din orasul Menden, aflata in subordinea statutului.

Acesta a trimis un e-mail in care isi anunta cei aproape 500 de angajati ca se pensioneaza, si le-a explicat ca, in 1998, din cauza proastei organizari a posturilor, el a ramas fara indatoriri. Totodata, germanul s-a decis sa iasa la pensie pentru ca oricum postul pe care il ocupa urma sa fie desfiintat.

Cu toate acestea, mai multe detalii nu au fost facute publice, primarul din Menden fiind intrigat de acuzatiile barbatului. "El nu s-a plans niciodata de faptul ca nu are nimic de facut in cei 38 de ani de munca. Acest tip de comportament este foarte ingrijorator", a spus primarul Volker Fleige, conform gandul.info.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.