Crezi ca doar tenul, pielea sau forma corpului sunt prioritare pentru a te simti bine cu tine si pentru a ramane mereu tanar? Afla cateva sfaturi cu care iti poti mentine sau ajuta creierul sa intinereasca.

Exercitiile fizice:

Toate formele de miscare sunt benefice pentru corp, inima si creier. Cand transpiri in timpul efortului, creste fluxul de sange spre organul principal, iar acest lucru contribuie la generarea de noi celule responsabile cu memoratul si invatatul, scrie sfatulparintilor.ro. Cel mai indicat exercitiu este aerobicul pentru o crestere mai eficienta a neuronilor.

Gandeste creativ:

Incearca sa faci activitati care iti provoaca mintea cel putin o data pe saptamana, ca sa iti tii neuronii activi, in forma. Daca nu ai un job care sa te provoace, descoperati un hobby creativ si evolueaza odata cu el. Astfel, iti cresti simtitor sansele de nu dezvolta maladia Alzheimer, fata de cei care nu isi implica mintea si fiinta in provocari noi de viata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.