O aplicatie pentru smartphone le va permite posesorilor de telefoane mobile inteligente sa viseze exact ceea ce isi doresc. Vezi cum va fi posibil.

Un profesor s-a gandit cum sa poate manipula visele, astfel incat a dezvoltat o aplicatie in acest sens. "Visatorii" vor descarca o anumita aplicatie pentru iPhone, iar telefoanele lor se vor transforma in "fabrici de vise", scrie The Telegraph.

Pus pe pat, telefonul va folosi momentul in care utilizatorul nu se misca (semn ca a adormit) pentru a crea apoi un asa-numit "peisaj sonor", o secventa de sunete special conceputa pentru a induce in creier secvente placute ca plimbarile prin padure sau la malul marii.

La finalul visului si al somnului, aplicatia porneste o alarma discreta pentru a nu speria individul, si genereaza o scurta descriere a interpretarii visului transmis.

Aplicatia se numeste "Dream on" si poate fi descarcata gratuit de pe iTunes sau direct de pe site-ul www.dreamonapp.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.