La o operatie estetica se apeleaza in cazul in care cineva doreste sa-si mbunatateasca aspectul fizic sau pentru a repara consecintele tragice ale unui accident.

Chirurgii esteticieni afirma ca o operatie plastica are darul de a imbunatati moralul pacientului. Este cazul milionarei de 56 de ani, Jocelyne Wildenstein, supranumita si "Femeia Pisica": ea a cheltuit sume fabuloase pentru a capata trasaturi de felina. Jocelyne Wildenstein e o persoana cunoscuta in lumea mondena de peste Ocean prin simplul fapt ca nu a avut nici o retinere sa cheltuiasca o suma enorma pe zeci de operatii estetice.

Milionara a cheltuit nu mai putin de 4 milioane de dolari in clinicile de chirurgie estetica pentru a capata trasaturi de pisica. La capatul a zeci de interventii chirurgicale, Jocelyne abia mai poate inchide ochii. Povestea ei incepe in 1978 pe cand era o femeie normala si locuia in Franta cu sotul ei, un miliardar iubitor de arta, Alec Wildenstein. La sfarsitul anilor ‘70 cei doi s-au mutat in SUA, cuplul avand acces rapid in lumea mondena din New York. Dintotdeauna milionara de origine franceza a avut ca pasiuni chirurgia estetica si pisicile.

"Operatiile plastice imbunatatesc imaginea de sine. Intotdeauna am considerat ca e un lucru bun sa rectifici ceea ce nu iti place la propriul corp", afirma Jocelyne. Desi multi o considera un experiment nefericit al industriei de medicina estetica, prietenul ei, creatorul de moda Lloyd Klein, in varsta de 38 de ani, spune despre ea ca este o "sculptura". "La inceput era o femeie frumoasa. Cred ca totusi a intrecut o limita. In acest moment, nu i-as mai face nici o interventie chirurgicala, as lasa timpul sa-si indeplineasca misiunea, as lasa pielea sa se relaxeze, apoi as incerca sa-i normalizez fata", a explicat chirurgul Renato Calabria. Pana la divortul din 1999, Jocelyne si-a finantat toate operatiile estetice din generozitatea sotului ei. In acel an insa, ea si-a surprins sotul intr-o pozitie compromitatoare alaturi de un manechin de 19 ani.

A cerut separarea, iar procesul a fost in favoarea ei: pentru a renunta la proces si a ascunde amanuntele care nu erau conforme cu tinuta sa de om de afaceri, Alec Wildenstein a acceptat sa-i cedeze fostei sale sotii o buna parte din averea sa. Astazi, Jocelyne Wildenstein a castigat si mai multa celebritate de pe urma infatisarii ei, are un domeniu imens in Kenya si traieste intr-un apartament scump din Manhattan impanzit cu leoparzi impaiati.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.