Nu poti sa te lasi de fumat? Acum poti da vina pe ziua in care te-ai nascut. Afla cum poti sa renunti la acest viciu, in functie de zodia in care te-ai nascut.

  • Berbecul si renuntarea la fumat
Este important sa iei decizia de a nu mai fuma. Odata ce decizia este luata, prin vointa si autocontrol te vei ajuta singur sa renunti la acest obicei nociv. Fiind Berbec, inseamna ca esti o persoana activa si dinamica. Ca sa nu ai timp sa simti dorul tigarilor, implica-te in activitati cat mai diverse.

  • Taurul si renuntarea la fumat

Atunci cand isi pune ceva in cap, nimic nu este imposibil pentru Taur. Aditional insa, pentru a nu recidiva, Taurul are nevoie de incurajare din partea partenerei sale, cea care ii e alaturi in toate zilele. Arata-i ce lucruri deosebite poate achiziona cu banii cheltuiti pe tigari, si il vei convinge in proportie de 80% sa renunte la fumat.

  • Gemenii si renuntarea la fumat

Gemenii sunt motivati de puterea exemplului. Arata-i ca poti, arata-i ca si altii au putut, arata-i cum, arata-i ca il sustii si esti alaturi de el, si nativul Gemeni isi va da toata silinta sa renunte la fumat. Daca aceste trucuri nu functioneaza, hipnoza poate fi o metoda neconventionala de a le micsora apetitul pentru nicotina. dependenta nicotina

Citeste integral pe garbo.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.