Oricat de hilar ar suna textul de mai jos, este adevarat. Echipa de fotbal AC Virgin din republica Congo s-a inecat in raul Luapula.

Douazeci de fotbalisti ai echipei sunt victimele incidentului, dupa ce ambarcatiunea cu care se deplasau s-a scufundat, informeaza allafrica.com.

Formatia congoleza se intorcea de la un amical pe care il jucase in Zambia, cand apele involburate ale raului au determinat tragedia. Fotbalistii era insotiti si de un grup consistent de suporteri, in total delegatia numarand 100 de persoane. Patru dintre trupurile victimelor au fost recuperate din ape duminica, in timp ce alte patru au fost gasite ieri. Alte 12 corpuri nu au fost indentificate pana la publicarea stirii.

Se pare ca accidentul a fost cauza de un vapor de mare tonaj care a trecut foarte aproape de barca victimelor, provocand niste valuri puternice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.