In perioada 29 – 31 martie 2012, Romania concureaza cu Germania, Austria, Italia, Cehia, Polonia si Bulgaria, intr-un concurs european menit sa desemneze ce tara are cei mai rapizi montatori de pardoseli.

Desfasurat pentru prima data in Romania, Concursul European al Montatorilor de Pardoseli va avea loc la Romexpo, in pavilionul C3.

Concursul este organizat de catre Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania (AMPR), cu sprijinul EUFA P+F (Asociatia Europeana pentru Promovarea Pregatirii Profesionale a Montatorilor de Parchet si a Montatorilor de Pardoseli).

Fiecare echipa inscrisa va fi compusa din cate doi concurenti independenti si cate un concurent oficial pentru fiecare categorie de concurs.

Concursul se va desfasura pe doua categorii:

- Pardoseli din lemn - executarea unui montaj de parchet masiv si a finisajelor aferente.
- Pardoseli elastice - executarea a trei montaje – linoleum, mocheta si pardoseala PVC.

Categoria "Pardoseli elastice” a fost inclusa anul acesta pentru prima data in cadrul Concursului European al Montatorilor de Pardoseli, la propunerea AMPR.

Ultima zi a concursului se va incheia cu premierea lucrarilor castigatoare. Festivitatea de premiere va avea loc in cadrul unei ceremonii la Muzeul de Istorie al Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.