Te-ai gandit vreodata ca forma sanilor iti pot dezvalui tipul de personalitate pe care il ai, iar cei de langa tine pot "vedea" usor ce fel de om esti? Tu in ce categorie te incadrezi?
Cercetatorul in domeniul sexualitatii Pietro Lorenzoni da asigurari ca marimea si forma sanilor femeilor pot dezvalui personalitatea acestora. El a asemuit sanii femeilor cu fructele, i-a impartit pe grupe si i-a sfatuit pe barbati sa-si creeze propriul tabel bazat pe forma si marimea sanilor femeilor care sa le indice caracterul lor. Iata ce a iesit.

Forma de pepene a sanilor femeilor indica persoanele carora le place sa manance, in timp ce forma de lamaie indica persoanele carora le place viata, conform sfatulparintilor.

O femeie cu sanii asemanatori ananasului
indica o personalitate focusata pe cariera, iar sanii in forma de grapefruit, nu sunt un semn pentru iubitoarele de placeri fizice. Femeile cu sanii precum portocalele isi cunosc foarte bine scopurile, iar sanii mici asemanatorii cireselor indica o personalitate amuzanta si o persoana excitanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.